U bent nu hier: Home » Flevoland » Almere » De Regenboog

De Regenboog

Hospitaalweg 1
1315 RA Almere (Flevoland)
Tel: 036-8689927
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › De Regenboog Kinderdagverblijf De Regenboog is gevestigd in Almere aan de achterzijde van het Flevo Ziekenhuis, vlakbij Almere-Centrum, Filmwijk, Verzetswijk, Tussen de Vaarten en Parkwijk. Het is een mooie, frisse en kleurrijke vestiging met een grote afgesloten speeltuin. Iedere groepsruimte is herkenbaar aan zijn eigen kleur. De kleuren komen ook prachtig terug in het interieur van de Regenboog.

Ouders zijn erg tevreden over de zorg en het enthousiasme van de medewerkers en de activiteiten die zij ondernemen met de kinderen. De nieuwe, frisse en schone huisvesting wordt door iedereen als heel prettig ervaren. De nabijheid van het ziekenhuis vinden ouders een prettig idee, ingeval van eventuele calamiteiten. Voor medewerkers van het ziekenhuis is die nabijheid, evenals de ruime openingstijden, een extra reden om hun kinderen naar De Regenboog te brengen.

Eenmaal per week krijgen de peuters peutergym en er komt regelmatig een kinderkapper langs. Ook komt er een keer per jaar een fotograaf om de ukken mooi op de foto te zetten. Om de peuters voldoende uitdaging te bieden en voor te bereiden op school, ondernemen we met de 3+ers regelmatig activiteiten.

De Regenboog heeft op dit moment 4 verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar.
Diensten onbekend
Openingstijden:
Maandag: 06:45 - 18:45
Dinsdag: 06:45 - 18:45
Woensdag: 06:45 - 18:45
Donderdag: 06:45 - 18:45
Vrijdag: 06:45 - 18:45
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy