U bent nu hier: Home » Friesland » Wolvega » Zowiezo Kinderopvang Wolvega

Zowiezo Kinderopvang Wolvega

Drafsportlaan 20
8472 AS Wolvega (Friesland)
Tel: 0229-574885
Fax: -
KvK: -
Website onbekend
Afbeelding › Zowiezo Kinderopvang Wolvega Kinderdagverblijf ZoWieZo in Wolvega

ZoWieZo Kinderdagverblijf draagt zorg voor verantwoorde kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aan de opvang van uw kind(eren) worden hoge eisen gesteld. De opvang wordt uitgevoerd door professionele leiding en wordt aangeboden in verticaal groepsverband.

ZoWieZo Kinderdagverblijf staat voor het bieden van veiligheid, geborgenheid en gezelligheid. Belangrijk hierbij is de gecreëerde huiselijke omgeving dat samen met de zorg en aandacht van de groepsleiding het thuisgevoel versterkt. In de begeleiding van de kinderen en het aanbod aan activiteiten wordt telkens rekening gehouden met de ontwikkelingsfase en de behoefte van het individuele kind.

In onze ogen zijn kinderen groeiende, zich ontwikkelende en lerende individuen. Een belangrijk doel is om de kinderen te stimuleren zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo te ontwikkelen tot zelfstandige individuen vol zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ieder kind is uniek. Wij willen daarom de eigenheid, het unieke van ieder kind, optimaal tot ontwikkeling laten komen en zorgen dat op die manier een gevoel van eigenwaarde wordt gecreëerd.

Wilt u meer informatie over kinderopvang in het kinderdagverblijf van ZoWieZo? Neem dan contact met ons op via t. 0229 - 574 885.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy