U bent nu hier: Home » Gelderland » Ede » Bzzzonder aan de Bosrand

Bzzzonder aan de Bosrand

Otterloseweg 18a
6718 ZM Ede (Gelderland)
Tel: 088-2 999 600
Fax: -
KvK: 63510030
Afbeelding › Bzzzonder aan de Bosrand Kindercentrum Bzzzonder Aan de Bosrand is gelegen in een groot, maar gezellig pand.. Bzzzonder verzorgt kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en kinderactiviteiten. Vanuit een christelijke identiteit, in een huiselijke sfeer waar ieder kind welkom is en zijn talenten mag ontdekken.
Bzzzonder
Kindercentrum Bzzzonder is een plek waar je als kind blij van wordt. Aan de Bosrand biedt hoogwaardige kinderopvang en meer aan kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar. Iedereen is welkom bij Bzzzonder, ook als je als kind een extra zorgbehoefte hebt. Bij Bzzzonder kijken we naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Met kindgerichte zorg en aandacht geven we ieder kind een plek waar het zich thuis kan voelen. Gekwalificeerde talenten werken vanuit passie, met hun hart en vanuit een christelijke identiteit.
In het kindercentrum onderscheiden wij een aantal leeftijdscategorie├źn. De leeftijdsgrenzen zijn indicatief; liever kijken wij naar het ontwikkelingsstadium van een kind. Het welzijn en de specifieke wensen van elk kind staan centraal. Onze opvang wordt uitgevoerd door professionals die bewust en bekwaam handelen en werken vanuit onze drie kernwaarden:
Werken vanuit je hart
Denken in mogelijkheden
Iedereen is welkom!
Diensten: Kinderdagverblijf, Buitenschoolseopvang, Peuterschool, Kinderen met bzzzonderheden
Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy