U bent nu hier: Home » Noord-Brabant

Kinderopvang Noord-Brabant (5)

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Noord-Brabant. Voor een overzicht van kinderdagverblijven per plaats in de provincie Noord-Brabant, ga naar kinderdagverblijven Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

«« « 2 3 4 5 6 » »»

St. Opvang Vrije School brabant, Kinderdagverblijf De Kleine Prins

Nuenenseweg 6, 5631 KB Eindhoven (Noord-Brabant)
Tel: 06-25125336, Fax: -, KvK: 197804883
Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf binnen SPILcentrum De Sterren.
We hebben 2 verticale groepen van 0 tot 4 jaar. We volgen hetzelfde beleid en visie als het SPILcentrum, wat o.a. inhoud dat we een rustige, huislijke omgeving aanbieden zonder TV of radio, waarin de kinderen zich in alle rust kunnen ontwikkelen. We bakken brood, zaaien tuinkers, oogsten in de moestuin van school en zijn veel buiten aan het spelen. Er wordt veel gezongen, voor gelezen en vooral veel gespeeld.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › St. Opvang Vrije School brabant, Kinderdagverblijf De Kleine Prins

Gastouderbureau DeesDoenDa

Elisadonk 188, 4707 EN Roosendaal (Noord-Brabant)
Tel: 0165-535137 / 06-53801433, Fax: -, KvK: 20129084
DeesDoenDa


Biedt integratieve, flexibele opvang aan, voor kinderen met of zonder beperking in de regio Roosendaal en omgeving.
Bel voor meer informatie 0165-535137 of 06-53801433

Vindt je het leuk om met deze doelgroep te werken neem dan ook contact op met ons.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderbureau DeesDoenDa

Kinderdagverblijf Beanie Breda B.V.

Hambroeklaan 1, 4822 ZZ Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0641217264, Fax: -, KvK: 52129632
Kinderdagverblijf Beanie onderscheidt zich van andere kinderdagverblijven
met ruime openingstijden van
MAANDAG TOT EN MET ZONDAG van 7.00 uur tot 20.30 uur
Kinderdagverblijf Beanie Breda biedt verschillende vormen van kinderopvang. Ons Kinderdagverblijf heeft een doelstelling die wij graag willen uitdragen. Wij hebben een visie op wat wij willen zijn. Deze doelstelling en onze visie vormen samen het uitgangspunt voor ons dagelijkse handelen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderdagverblijf Beanie Breda B.V.

SKB KROKOFANT

LANGE bUNDER 5-7, 4854 MB Bavel (Noord-Brabant)
Tel: 0161 430078, Fax: -, KvK: 20112599
De Krokofant is een vrolijk kinderdagverblijf waar professionele
pedagogisch medewerksters dagelijks voor de kindjes zorgen. Op 3 jarige leeftijd gaan de peutertjes over naar een speciale 3+ groep alwaar zij een speciaal programma ter voorbereiding op de basisschool doorlopen. www.pretraket.net. Op de Krokofant wordt dagelijks vers warm eten geserveerd. Wij zijn open van 07.00 uur - 19.00 uur. Alle kindjes van de KDV hebben automatisch een plekje op de BSO. De BSO is gesloten voor kinderen die niet op de KDV hebben gezeten. Kijk gerust eens op www.krokofant.nl of maak een afspraak met een van onze managers. U bent van harte welkom.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › SKB KROKOFANT

Kiobra

Jagersveld 12, 5405 BW Uden (Noord-Brabant)
Tel: 0413243730, Fax: 0413256528, KvK: 17207243
Kiobra verzorgt kinderdagopvang op verschillende locaties in Uden en
Zeeland. Daarnaast biedt Kiobra Buitenschoolse opvang op de meeste basisscholen in Uden en Zeeland.Op verschillende scholen is er ook voorschoolse opvang mogelijk.
Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.kiobra.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kiobra

Villa Yip Kinderdagverblijf

Kapelstraat Noord 148, 5502 CG Veldhoven (Noord-Brabant)
Tel: 040-2556000, Fax: -, KvK: 17267795
Villa Yip Kinderdagverblijf, gevestigd te Veldhoven, is een jonge en
eigentijdse kinderopvangorganisatie. Onze kinderopvang kenmerkt zich door een kleinschalig karakter en een professionele aanpak.
Doordat de lijnen kort zijn, komt zorg en aandacht terecht daar waar die hoort, namelijk: bij het kind en zijn ouder/verzorger! Wij staan hiermee dan ook garant voor een hoog kwaliteitsniveau op zowel pedagogisch als verzorgend gebied.
Recentelijk hebben wij onze locatie compleet verbouwd tot een hippe en sfeervolle kindervilla met een heerlijke ontdekkingstuin, waar de allerkleinsten zichzelf de allergrootsten voelen! Ons enthousiaste team zorgt dagelijks voor een geweldige dag (zeg maar gerust feestje), waar ieder kind zich veilig en vertrouwd mag, en kan voelen!
Kijk voor meer informatie op villayip.nl of neem direct contact op met één van onze medewerkers via 040-2556000. Wij zijn u graag van dienst!
Tot ziens bij Villa Yip Kinderdagverblijf!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Villa Yip Kinderdagverblijf

Stichting Kindercentra Midden Brabant

Hoofdstraat 32a, 5171 DD Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
Tel: 0416 278472, Fax: -, KvK: 41099092
Naast u als ouder/verzorgen willen wij een steentje bijdragen aan de
ontwikkeling van uw kind(eren). Op de eerste plaats staat natuurlijk veiligheid, het gevoel van welbevinden, warmte, liefde en de nodige verzorging. Maar naast deze aspecten vinden wij het ook heel belangrijk om uw kind uit te dagen in hun ontwikkeling.

Stichting Kindercentra Midden Brabant heeft meerdere vestigingen in Brabant. We zijn gevestigd in Loon op Zand, Kaatsheuvel, Sprang Capelle, 's Gravenmoer, Raamsdonk en Raamsdonksveer.

Heeft U interesse:
Voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te maken kunt U contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens:
email: info@skcmb.nl
tel: 0416 278472
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stichting Kindercentra Midden Brabant

Klikkelstein Kinderopvang

Grootschoterweg 10, 6021 KC Budel (Noord-Brabant)
Tel: +31495496391, Fax: -, KvK: 17160815
"De Gaafste Kinderopvang van de regio Cranendonck"

Klikkelstein kan bogen op ervaring in kinderopvang sinds 1991 en is al jaren een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar zij met plezier naar toe gaan. Onze accommodatie is geheel op kinderen afgestemd en biedt, mede door het gevarieerde aanbod van activiteiten, tal van mogelijkheden die nodig zijn voor welbevinden en zelfstandigheid van uw kind. De individuele behoefte van het kind staat centraal waardoor wij een aanvulling zijn op de thuissituatie.

Het initiatief voor perfect eigentijdse kinderopvang is door Klikkelstein Kinderopvang gerealiseerd in het nieuwe gebouw. Over de nieuwbouw van Klikkelstein Kinderopvang is heel goed nagedacht. Niet alleen over de indeling en de aanpak maar ook over de ligging. Beter dan vlak naast het sportpark en in het nieuw sportcomplex kun je namelijk met kinderopvang niet zitten.

We hebben een uitgebreid aanbod aan sport: tennissen, turnen -en dus ook jazzballet- volleybal, zwemmen en zwemles. Vooral dat laatste weten ouders te waarderen. Daarnaast hebben de kinderen toegang tot een enorme speelweide waar zij tal van leuke buitenactiviteiten kunnen ontplooien. En dan is er nog die ene deur die rechtstreeks toegang geeft naar de spiksplinternieuwe sporthal. Ook daar maakt Klikkelstein Kinderopvang gebruik van en niet alleen voor de kinderen van de BSO ook voor de kinderen uit de dagopvang is deze zaal beschikbaar.

We hebben maar liefst twee medewerkers met een sportopleiding, die een programma hebben opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs in Cranendonck. Verschillende medewerk(st)ers van Klikkelstein Kinderopvang hebben de cursus "Beweegkriebels" gevolgd om kinderen beter te kunnen begeleiden bij de uitvoering van spel- en bewegingsactiviteiten. Klikkelstein Kinderopvang kan daarnaast dankzij de sporthal Zuiderpoort gebruik maken van de sportvoorzieningen en activiteiten die door de verenigingen en het VTBC van Cranendonck dar aangeboden worden.

Kwaliteit van onze kinderopvang
Ieder kind heeft de natuurlijke behoefte om zich te ontwikkelen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. De opvoeding is hierbij een belangrijk begeleidingsproces waarbij als basis een sfeer van veiligheid en vertrouwen noodzakelijk is. Klikkelstein streeft, in samenwerking met de ouders, naar een
vertrouwensband met het kind om van daaruit een essentiële bijdrage te leveren aan de opvoeding. In ons pedagogisch beleidsplan, wat voor een ieder ter inzage ligt, hebben wij onze visie op de ontwikkeling en de opvoeding van het kind beschreven. Alle groepen staan onder leiding van groepsleid(st)ers
die pedagogisch geschoold zijn en die regelmatig worden bijgeschoold.

Heeft u interesse?
Ouders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Klikkelstein te bieden heeft kunnen contact met ons opnemen. Wij nodigen u dan uit voor een gesprek waarbij er alle gelegenheid is om uw persoonlijke wensen te bespreken. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om daadwerkelijk te ervaren hoe er in de groepen met kinderen gewerkt wordt zodat u zich een goed beeld kunt vormen van onze werkwijze.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klikkelstein Kinderopvang

Woelewippie

Polderstraat 4, 4815 AH Breda (Noord-Brabant)
Tel: 0765717443, Fax: -, KvK: -
KInderopvang
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Woelewippie

Kdv Dino

Mahlerstraat 230, 5011 MK Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 013-4582490, Fax: -, KvK: -
De beste opvang voor u en uw kind!


Zie de website voor meer informatie.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kdv Dino

«« « 2 3 4 5 6 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy