U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg » Kdv KrisjKrasjKresj

Kdv KrisjKrasjKresj

Smidspad 76A
5046 JD Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 06-10745482
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Kdv KrisjKrasjKresj Vlakbij het Wilhelminapark in Tilburg vindt u inderdagverblijf KrisjKrasjKresj. Met meer dan 40 jaar ervaring in het opvangen van kinderen, is KrisjKrasjKresj een van de oudste kinderdagverblijven van Tilburg. KrisjKrasjKresj zit onder één dak met Schalmei, de enige antroposofische kinderopvang van Tilburg.

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich thuis voelen op ons kinderdagverblijf en daar zijn de ruimtes ook op ingericht. In onze huiselijke setting zijn er volop klim- en speelhoekjes die de kinderen uitnodigen tot ontdekken, tot spelen, tot ontwikkelen en tot het maken van eigen keuzes.

Prachtige binnentuin
Bij KrisjKrasjKresj zijn we bewust bezig met de omgeving en de natuur. Ons speelgoed is vooral van hout en ieder jaargetijde maken we sfeervolle seizoenshoekjes. Onze grote trots is vanaf de buitenkant niet zichtbaar: de grote, voor de binnenstad unieke, groene tuin. De kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven met zand en water, fietsen over de slingerende paadjes en verstoppertje spelen tussen de bomen en struiken. Ook aan de baby’s is gedacht: als het weer het toelaat, kunnen zij een lekker dutje doen in het buitenbed.
Diensten: kinderdagopvang, antroposofisch, natuur
Openingstijden:
Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy