U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg » Kindercreche Noord

Kindercreche Noord

Elgarstraat 26
5011 JE Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 06-10257954
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Kindercreche Noord In de hoek Stokhasseltlaan-Vlashoflaan, naast Basisschool de Vlashof, vind je de enige Kindercrèche van Tilburg Noord; een echte ontmoetingsplek voor baby’s en peuters. Het allerbelangrijkste vinden wij dat het plezier van de gezichten van de kinderen is af te lezen. We willen uw kind een heerlijke dag bezorgen op ons kinderdagverblijf. Baby’s die geborgenheid zoeken en ook peuters op zoek naar uitdaging geven we alle ruimte.

Kinderen leren van elkaar
Letterlijk door de extra meters speelruimte die we hebben in onze ruime en lichte groepen. Ook door speciale rust- en activiteitenhoeken, speciale aandacht en een zorgvuldig opgebouwd dagprogramma. De grotere peuters worden betrokken bij de kleinsten door ze bijvoorbeeld te laten helpen met het geven van de fles. De baby’s leren veel van de groteren door naar ze te kijken en na te doen. In ons informatieblad over verticale groepen lees je hier meer over.

Straks naar school
Het lijkt nog ver weg als u naar uw baby kijkt of wellicht zelfs nog zwanger bent, maar als uw kind onze opvang verlaat met 4 jaar dan gaat het naar school. Wij bereiden de peuters voor op deze stap door veel met ze te lezen, te zorgen dat ze handig worden met knutselen en tekenen en ze te leren hoe te functioneren in een groep.

Prijs
Onze prijs zorgt ervoor dat professionele kinderopvang toegankelijk blijft voor zoveel mogelijk kinderen in Tilburg Noord. Het eerste jaar dat je kind bij ons komt spelen krijg je een bruto kennismakingsprijs van € 5,71 per uur; daarna betaal je € 5,99 per uur (2016).

Kom gerust een keer kennismaken. Tijdens een rondleiding vertellen we u graag nog meer
Diensten: ruime openingstijden, flexibele opvang, laagste uurtarief 5,71
Openingstijden:
Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy