U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Tilburg » Outdoor-bso Warande

Outdoor-bso Warande

Zwartvenseweg 420
5036 PA Tilburg (Noord-Brabant)
Tel: 06-46398648
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › Outdoor-bso Warande Outdoor-BSO WarandeDe BSO

We zijn gehuisvest op een centrale locatie, in een bosrijke omgeving, met volop outdoor spelmogelijkheden. Op de naastgelegen hockeyvelden van HC Tilburg gaan we hockeyen, voetballen en andere veldsporten doen. Buiten spelen en sporten in de natuur zijn op de outdoor-bso de hoofdactiviteiten. Voor en na het sporten kun je in de bso lekker chillen in de chillruimte. Of flink aan de slag met zagen en hamers in de werkplaats. Je kunt tafeltennisen, tafelvoetballen, trampoline springen, gamen. Na de dag op school is de outdoor-bso de ideale omgeving om lekker actief bezig te zijn, buiten in de natuur.

Wij zijn welke dag buiten

De onderbouw (4 tot 7 jaar) sport van 16.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

De bovenbouw (7 jaar en ouder) sport elke dag van 16.00 uur tot 17.30 uur.
Tijdens het sporten leren de kinderen samen te werken als echte teamspelers. Onze pedagogisch medewerkers letten natuurlijk op fair-play.

Puma’s

Op woensdag biedt Outdoor-bso Warande speciale Puma Training aan. Bij De Puma’s leren kinderen van 4, 5 en 6 jaar niet alleen de basisbeginselen van hockey en voetbal, maar ook sociale vaardigheden. Omgaan met winst en verlies en samenwerken. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier en succesbeleving hebben tijdens de training. De Puma’s voetballen en hockeyen iedere woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur op de hockeyvelden van HC Tilburg. De kosten zijn €5,- per training. Voor kinderen van Outdoor-bso Warande is de training en het vervoer vanaf school naar de bso zelfs gratis.

Samenwerking met Hockeyclub Tilburg

Wij mogen dagelijks gebruik maken van de hockeyvelden van HC Tilburg. Daarnaast kunnen we je ook naar de training brengen en ophalen.

We hebben plaats voor 40 kinderen. Per 10 kinderen is er één pedagogisch medewerker aanwezig, die naast een pedagogische achtergrond ook een sportieve achtergrond heeft. Zo zijn er bij bso Warande ook leerkrachten lichamelijke opvoeding werkzaam.

We halen de kinderen gratis op vanaf de scholen in de Reeshof, Wandelbos, Het Zand, De Reit, Blaak en Zorgvlied
Diensten: Sport, BSO, Vakantieopvang, Zwemles, Buitenschoolse opvang, Natuur, Buiten, Hockey, Actieve opvang, professionel personeel
Openingstijden:
Maandag: 14:00 - 19:00
Dinsdag: 14:00 - 19:00
Woensdag: 12:00 - 19:00
Donderdag: 14:00 - 19:00
Vrijdag: 12:00 - 19:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Tijdens vakantie -& studie/verlofdagen zijn wij al geopend vanaf 7.30 uur

Geen introductie video
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy