U bent nu hier: Home » Noord-Holland

Kinderopvang Noord-Holland (9)

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Noord-Holland. Voor een overzicht van kinderdagverblijven per plaats in de provincie Noord-Holland, ga naar kinderdagverblijven Noord-Holland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

«« « 7 8 9 10 11 » »»

KDV De Banne (TintelTuin)

Spyridon Louisweg 12, 1034 WR Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-492 04 46, Fax: -, KvK: -
Op kinderdagverblijf De Banne heerst een rustige, gezellige en gemoedelijke
sfeer. Het KDV ligt vlakbij kinderboerderij ‘De Buiktuin’ en het Noord-Hollandskanaal.

KDV De Banne is onderdeel van TintelTuin. Wij bieden op diverse locaties kinderopvang in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Het gaat hierbij om kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Ook bemiddelen wij tussen ouders en gastouders bij gastouderopvang.

Bij TintelTuin zorgen wij ervoor dat kinderopvang meer is dan alleen een plek waar kinderen opgevangen worden als ouders gaan werken of studeren. Kinderen kunnen bij TintelTuin rekenen op avontuur in een veilige omgeving.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KDV De Banne (TintelTuin)

KDV Albatros (TintelTuin)

Schepenlaan 176, 1503 HN Zaandam (Noord-Holland)
Tel: 075 - 670 88 53, Fax: -, KvK: -
Kinderdagverblijf Albatros is makkelijk bereikbaar. U en uw kind
verwelkomen we graag om kennis te maken met onze enthousiaste medewerkers, vier prachtige ruimtes en de heerlijke buitenspeelplaats

KDV Albatros is onderdeel van TintelTuin. Wij bieden op diverse locaties kinderopvang in de regio’s Amsterdam, Zaanstreek en Waterland. Het gaat hierbij om kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Ook bemiddelen wij tussen ouders en gastouders bij gastouderopvang.

Bij TintelTuin zorgen wij ervoor dat kinderopvang meer is dan alleen een plek waar kinderen opgevangen worden als ouders gaan werken of studeren. Kinderen kunnen bij TintelTuin rekenen op avontuur in een veilige omgeving.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KDV Albatros (TintelTuin)

Rollebol kindercentra

Kennemerstraatweg 13, 1814 GA Alkmaar (Noord-Holland)
Tel: 072 566 9028, Fax: 072 566 9029, KvK: 37095741
Rollebol is een professionele kinderopvangorganisatie voor ouders die veel
waarde hechten aan kwaliteit, service en flexibiliteit. Onze dienstverlening is optimaal mogelijk afgestemd op uw eisen en wensen. Rollebol kindercentra is HKZ/ISO 9001 gecertificeerd. Bij ons kunt u niet alleen kiezen voor reguliere kinderopvang, maar ook in te roosteren dagdelen en flexibele opvang op basis van uren. Op diverse locaties in Alkmaar bieden we opvang voor 0-4 jarigen, en voor kinderen vanaf 4 jaar is er BSO (buitenschoolse opvang) en TSO (tussenschoolse opvang). Alle vestigingen van Rollebol kindercentra zijn geopend van 07:00 uur tot 19:00 uur.

Vind uw dichtsbijzijnde vestiging via:
www.rollebol.nl/Page/nctrue/sp6
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Rollebol kindercentra

Regenbooggroep kinderdagverblijven

Baden Powellweg 305 E, 1069 LH Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 06-47179441, Fax: -, KvK: -
De Regenbooggroep kinderdagverblijven heeft 6 kinderdagverblijven in
Amsterdam en 1 in Utrecht. Wij bieden veiligheid en geborgenheid aan in kleine groepen met een huiselijke sfeer waarbij de pedagogische kwaliteit van de groepsleiding van groot belang is. Voor meer informatie bezoek onze website www.regenbooggroep.nl
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Regenbooggroep kinderdagverblijven

Jeanine's kinderopvang

Veenderij 72, 1394 LK Nederhorst den Berg (Noord-Holland)
Tel: 0627487042, Fax: -, KvK: 32141441
Gastouder opvang.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Jeanine's kinderopvang

Stichting Sport (E)NSO

Isaac Sweerslaan 5, 2121 VN Bennebroek (Noord-Holland)
Tel: 023-574 87 83, Fax: -, KvK: 52929167
Welkom bij Sport(E)NSO.

Op 5-september 2011 opent Sport(E)NSO zijn deuren. SPORT(E)NSO maakt gebruik van de sportvelden van s.v. BSM die grenzen aan de NSO. De kinderen kunnen hier lekker sporten, uitwaaien of spelletjes doen. Ons team heeft een ruime ervaring met coaching en training van kinderen en stimuleren deze om lekker te bewegen.

De naschoolse opvang speelt zich af in de vrije tijd van een kind. Daarom vinden wij het belangrijk dat een kind in een huiselijke sfeer kan spelen, zich kan uitleven en ontspannen. De inrichting van de ruimte is hier op afgestemd. Ook het aanbod van spel- en knutselmaterialen, speelgoed en activiteiten zijn hieraan aangepast, binnen bepaalde afspraken en huisregels.

Sport (E)NSO voldoet aan alle wettelijke normen die gemeente en rijksoverheid aan goede buitenschoolse opvang stellen. De buitenschoolse opvang biedt opvang aan kinderen van 7 tot en met 12 jaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stichting Sport (E)NSO

Gastouderland Zaanstreek

Beschuitstorenstraat 4, 1531 GJ Wormer (Noord-Holland)
Tel: 075-6419410, Fax: 075-6419411, KvK: 34219872
Gastouderland Zaanstreek is een erkend geregistreerd gastouderbureau en
onderdeel van een landelijke organistati. Onze missie is om u kwalitatieve ondersteuning te geven bij de opvang van uw kind(eren). Bent u op zoek naar een geschikte gastouder? Wij gaan geheel vrijblijvend voor u op zoek! Heeft u al een gastouder? Ook dan kunt u bij ons terecht en zorgen wij ervoor dat de overgang naar ons bureau soepel verloopt!

Onze voordelen op een rij:

•Geen inschrijf- en bemiddelingskosten: no cure no pay én scherpe tarieven voor bureaukosten.
•Korte lijnen en persoonlijk contact: Uw consulent altijd in de buurt.
•Betaling van de gastouder binnen 48 uur!
•Het hoofdkantoor is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.
•Financiële en pedagogische helpdesk.
•Bijscholing van uw gastouder door de Gastouderacademie.
•De GGD beoordeelt onze diensten als uitstekend!
Niet alleen professionele gastouders kunnen zich bij ons aansluiten maar ook opa's, oma's en andere familieleden of vrienden die op uw kinderen willen passen. Ook dan heeft u recht op kinderopvangtoeslag!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderland Zaanstreek

Mini's kinderdagpaleis

Sparrestraat 45, 1505 AK Zaandam (Noord-Holland)
Tel: 0756145025, Fax: 0756145034, KvK: -
Mini's KinderdagPaleis is een particulier kinderdagverblijf voor
kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Wij nemen de zorg van uw kind op ons in een gezellige huiselijke sfeer.
Bovendien is Mini's KinderdagPaleis op een wel heel speciale manier ingericht, namelijk in de stijl van een heus paleis.

Ons motto luidt niet voor niets: Kind is Koning!

Mini's is in 2002 opgericht, door Wendy Boorsma - van Neck en Alice van Neck. Op 15 April 2002 opende wij onze eerste deuren in een prachtig voor kinderopvang ontwikkeld pand te Zaandam. Vervolgens is er een tweede locatie geopend in Monnickendam in April 2008.

Wij stimuleren de ontwikkeling die een kind in zijn jonge levensfase doormaakt. Naast geborgenheid en verzorging leggen wij het accent op spel, fantasie en expressie. De verzorging "ten Paleizen"kun je als compleet en royaal omschrijven.

Ons KinderdagPaleis is verdeeld in twee groepen: een baby- en een peutergroep.
In elk van de twee groepen is een groot assortiment aan speelattributen aanwezig die volledig afgestemd zijn op de leeftijd van uw kind. Ook wordt er gezorgd voor zowel warme als koude maaltijden en flesvoeding.Iedere dag wordt er voor de prinsen en prinsessen een verse warme maaltijd bereid. De maaltijd bestaat uit groente, aardappels en macaroni. Uiteraard serveren wij iedere dag een ander menu. En natuurlijk hebben we altijd voldoende luiers in ons paleis op voorraad. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

U hoeft dus helemaal niets mee te nemen als u de kleine brengt. De kinderen krijgen elke dag de gelegenheid om te spelen en te leren. Als het even lekker weer is, kunnen ze dat in onze vorstelijke tuin. Uiteraard beschikken wij over voldoende comfortabele bedjes om daarna lekker uit te rusten.

Mini's Kinderdagpaleis is een geregistreerd Kinderdagpaleis, en wordt ieder jaar gecontroleerd door de inspectie van GGD en Brandweer. We voldoen aan alle normen om een veilige omgeving voor de kinderen te kunnen waarborgen. Mini's werkt met een enthousiast gediplomeerd team, en maakt geen gebruik van uitzendkrachten e.d. U ziet bij ons alleen de vaste vertrouwde gezichten!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mini's kinderdagpaleis

't Stationnetje

Dorpsstraat 177, 1713 HE Obdam (Noord-Holland)
Tel: 0226-450235, Fax: -, KvK: -
Kinderdagverblijf 't Stationnetje is een particuliere kinderopvang
gelegen aan de Dorpsstraat 177 te Obdam.

Het kinderdagverblijf is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Wij zijn tegenover het station van Obdam gevestigd, vandaar ook onze naam "'t Stationnetje".

Het station is een ontmoetingsplek voor mensen. De trein is een vervoermiddel naar een (eind)bestemming. Voor onze kinderen is dit net zo.

Kinderdagverblijf 't Stationnetje is dé ontmoetingsplek voor onze kinderen. Zij komen hier elke dag bij elkaar. Zij spelen en leren van elkaar. De trein is in ons geval de leidster. Zij zal uw kind "klaarstomen" voor de toekomst. Zowel sociaal emotioneel als cognitief.

't Stationnetje biedt een veilige omgeving waarin uw kind makkelijk vertrouwd kan raken en waarin wij, als kinderdagverblijf, een bijdrage kunnen leveren aan een optimale ontwikkeling van uw kind.


Wij hebben ruimte voor 4 groepen van verschillende leeftijdscategoriën. Onze groepen zijn kindvriendelijk en uitdagend ingericht zodat uw kind lekker kan spelen en zich volop spelenderwijs kan ontwikkelen. Uw kind staat tenslotte centraal! Dat is ons uitgangspunt!

1 augustus 2011 zijn wij gestart met onze opvang! We hebben nog plek! Wilt u een kijkje nemen, bel of mail ons gerust voor een rondleiding!

Graag tot ziens bij 't Stationnetje!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › 't Stationnetje

Het Kabouterhuis

Wagenweg 240A, 2012 NP Haarlem (Noord-Holland)
Tel: 0235320523, Fax: -, KvK: -
Het Kabouterhuis is een kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Het Kabouterhuis

«« « 7 8 9 10 11 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy