U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Amsterdam » Small Villa Kinderopvang

Small Villa Kinderopvang

Funenpark 1a
1018 AK Amsterdam (Noord-Holland)
Tel: 020-5286586
Fax: -
KvK: 52680916
Afbeelding › Small Villa Kinderopvang Sinds mei 2012 heeft de Buitenschoolse opvang Small Villa aan het prachtige Funenpark haar deuren geopend. Een perfect bereikbare plek midden in het groen, waar kinderen lekker kunnen uitrusten van de drukke dag op school, kunnen sporten en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Maar zij kunnen ook grote mensen dingen doen zoals koken en bakken.

Naast koken en bakken ligt bij ons vooral de nadruk op sport. Wij maken hiervoor gebruik van het sportveld en de speelmogelijkheden in het aangrenzende park. Small Villa biedt kinderen een prettige en vertrouwde huiselijke omgeving buiten schooltijd.

Bij ons voelt uw kind zich thuis en kan het naar hartenlust spelen. Wij zorgen ervoor dat uw kind plezier heeft.

Als extra communicatiemiddel voor ouders en kinderen is er een digitale ontmoetingsplaats ingesteld waar pedagogisch medewerkers, kinderen en ouders informatie met elkaar kunnen uitwisselen. De kinderen kunnen inloggen wanneer zij op Small Villa aanwezig zijn en de ouders doen dat vanaf kantoor of thuis om te zien wat hun kinderen die dag hebben beleefd aan de hand van foto’s, video’s en verhalen.

Small Villa biedt plek voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
Wij hebben 3 verticale basisgroepen: Small 4-12 jaar, Medium 4-12 jaar en Large 4-12 jaar. Iedere basisgroep bestaat uit 20 kinderen.

Met onze ruime openingstijden van 7.30 – 18.30 uur tijdens de vakantie- en studiedagen en tot 18.30 uur tijdens schooldagen, kunnen ouders hun kinderen in alle rust brengen en ophalen en is er genoeg ruimte voor een uitgebreide overdracht.

Small Villa is uniek in de kinderopvang omdat wij meerdere diensten aanbieden, zoals vakantie-opvang en naschoolse opvang. Bovendien zij we ook op studie- en margedagen geopend. U kunt bijvoorbeeld alleen vakantie-opvang afnemen of alleen naschoolse opvang.
Diensten onbekend
Openingstijden:
Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy