U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Huizen » De Wipneus

De Wipneus

Crailoseweg 118
1272 EX Huizen (Noord-Holland)
Tel: 035 - 6926180
Fax: -
KvK: -
Afbeelding › De Wipneus Kinderdagverblijf De Wipneus is gelegen op het mooie terrein van de Trappenberg in Huizen. Het kinderdagverblijf wordt prachtig omgeven door de bossen. In alle jaargetijden kunnen er mooie wandelingen worden gemaakt.

Het kinderdagverblijf heeft als het ware twee 'vleugels' met in het midden een grote centrale ruimte waar de kinderen zich ook heerlijk kunnen uitleven. Iedere vleugel heeft groepen.

Kinderdagverblijf De Wipneus ligt aan de Crailoseweg. Op het terrein kan eenvoudig geparkeerd worden. Voor ouders/verzorgers uit Huizen, Laren, Blaricum, Bussum (zuid) en zelfs Naarden is de Wipneus met zijn korte afstand naar de A1, Amsterdam - Amersfoort, uitstekend te bereiken.

De Wipneus is echt uniek door zijn schitterende ligging. Er zijn twee grote speelplaatsen met daarin ook een aparte babytuin. De kinderen gaan heel veel naar buiten, zowel naar de speelplaatsen als naar het bos.

Omdat de locatie ook binnen veel ruimte heeft, kunnen de kinderen zich ook binnen heerlijk uitleven op verschillende plekken. Leeftijdsgenootjes uit verschillende groepen kunnen lekker met elkaar spelen.

Ouders vinden De Wipneus een fijne plek, met een prettige, gezellige sfeer en bekwame en betrokken, leuke medewerkers.
Diensten onbekend
Openingstijden:
Maandag: 06:45 - 18:45
Dinsdag: 06:45 - 18:45
Woensdag: 06:45 - 18:45
Donderdag: 06:45 - 18:45
Vrijdag: 06:45 - 18:45
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy