U bent nu hier: Home » Drenthe » Buinerveen

Kinderopvang Buinerveen

Kinderopvang-zoeken.nl bevat helaas nog geen kinderdagverblijven in Buinerveen. Ga naar kinderopvang Drenthe of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk. Hieronder worden nu resultaten getoond uit de provincie Drenthe.

1

Het Kinderkabinet

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
Jan Pelleboerplein 3-4, 9765 BR Paterswolde (Drenthe)
Tel: 050-3090127, Fax: 050-3080711, KvK: 01140311
Het Kinderkabinet is een organisatie die kwalitatief hoogwaardige,
professionele kinderopvang biedt.
Bij Het Kinderkabinet krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De locaties zijn met zorg ingericht en houden rekening met de leeftijden en de behoeftes van de kinderen.
Het Kinderkabinet ziet opvoeden als een activiteit die is gericht op het meegeven van ‘bagage ‘ die kinderen nodig hebben om te functioneren in de maatschappij. Hieronder verstaan wij de sfeer waarin een kind zich prettig voelt, geborgenheid , veiligheid en gezelligheid vinden.
Een dag bij Het Kinderkabinet is een feestje voor uw kind maar ook voor u. De toegankelijkheid van de leidsters en de veiligheid van de omgeving maken dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Het Kinderkabinet kunt toevertrouwen.
Diensten: Kinderopvang
Openingstijden
Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Op aanvraag open tot 18:30 uur

Sociale media:
Afbeelding › Het Kinderkabinet

Kinderopvang De Broekies

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
De Dikte 1, 7991 NH Dwingeloo (Drenthe)
Tel: 0630023351, Fax: -, KvK: 51312115
Kinderopvang De Broekies biedt unieke kinderopvang in de omgeving van
dwingeloo, namelijk op de boerderij!
Kinderen krijgen bij ons letterlijk alle ruimte om zich te ontwikkelen. Daarin ligt de nadruk op de natuurbeleving. We gaan met de kinderen de stal in waar ze mogen helpen de dieren te verzorgen. In de omheinde natuurlijk aangelegde tuin kunnen kinderen op onderzoek uit. Binnen hebben we een ruimte die rust uitstraalt. Kinderen hebben hier oa. de mogelijkheid om de knutselen, te bouwen, te 'koken' of een boekje te lezen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderopvang De Broekies

Kinderdagverblijf De Tovertuin

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
Holenduif 8, 7827 NR Emmen (Drenthe)
Tel: 06-42166224, Fax: -, KvK: 01141991
Kinderdagverblijf De Tovertuin heeft als doel uw kind een opvangplek te
bieden, die aanvoelt als een tweede thuis. Een plek waar uw kind graag naar toe gaat, zich welkom en veilig voelt. Met alle mogelijkheden om zich te ontwikkelen.

Wij vinden aandacht voor uw kind erg belangrijk, dat staat bij ons voorop. Daarom vangen wij de kinderen in één kleine verticale groep op. Deze groep bestaat uit maximaal 6 kinderen tussen 0-4 jaar.

Wij hebben ons laten inspireren door de zienswijze van Emmi Pikler. Daarbij gaan we er met heel veel respect vanuit dat een kind al vanaf zijn geboorte in staat is om te communiceren en leren. Als volwassenen mogen wij de ideale omstandigheden scheppen waarin het kind zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Zo laten wij kinderen zoveel mogelijk vrij bewegen. Een baby vanuit de ligging op de rug. We vermijden wipstoeltjes en andere zaken die een kind in een gedwongen houding plaatsen.

De ruimte wordt voor iedere leeftijd op een uitdagende manier ingericht en gedurende de dag regelmatig heringericht. Alle kinderen worden met respect, aandacht en zachte hand behandeld.

Op eet- en verzorgings-momenten is er een hoge concentratie aan individuele aandacht. We volgen hierbij het tempo van het kind en bereiden een kind overal verbaal op voor. Ook de baby’s. Dit zorgt voor een vertrouwensband met de leidster en een gevoel van veiligheid en stimuleert ook nog eens de taalontwikkeling.

Maar ook de dagindeling met terugkerende activiteiten als (fruit)eten, drinken, liedjes zingen en boekjes lezen maken dat het kind weet waar het aan toe is en zich vertrouwd voelt.

Buiten spelen vinden we erg belangrijk. Als het weer het enigszins toelaat zijn we dagelijks veel buiten te vinden. Daarbij mogen kinderen van ons gerust vies worden. Niets is zo leuk als spelen met zand en water. Ook hebben we samen met de kinderen een klein moestuintje. Verder gaan we regelmatig op pad met de bakfiets. Bij ons is het ook mogelijk om uw kind buiten te laten slapen in een speciaal buitenbed (onbereikbaar voor insecten en katten)

Onze visie is vastgelegd in het pedagogisch beleidsplan, waarin de vier pedagogische basisdoelen (emotionele veiligheid, persoonlijke competentie, sociale competentie en overdracht van waarden en normen) beschreven worden. Deze is in te zien bij de locatiemanager.

Kijk voor veel meer informatie op onze website: www.detovertuin.org of bel/mail gerust voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderdagverblijf De Tovertuin

Kinderdagverblijf Hoipiepeloi

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
St. Gerardusstraat 193a, 7826 CE Emmen (Drenthe)
Tel: 06-25041034, Fax: -, KvK: 52209407
Kleinschalig huiselijk kinderdagverblijf voor kinderen van 0-4 jaar in een
rustige omgeving met een prachtig geheel afgesloten speeltuin.De bedoeling is om de kinderen naast structuur, veel liefde en geborgenheid te geven. Dit is een deel van de professionele taakopvatting van de leidster: de kinderen moeten het gevoel hebben dat ze thuis zijn in een vertrouwde omgeving, waar ze zich kunnen uiten zoals ze zich voelen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderdagverblijf Hoipiepeloi

KDV/BSO Simsalabim

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
Heuvelenweg 29, 7991 CM Dwingeloo (Drenthe)
Tel: 06-22151386, Fax: -, KvK: 04032059
Simsalabim,het kinderdagverblijf voor kleinschalige flexibele opvang voor
uw kind. Ook voor BSO kunt u bij ons terecht. U betaalt bij ons per uur en dus niet per dagdeel. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › KDV/BSO Simsalabim

CGOB De Herberg Midden Drenthe

Niet gevestigd in de plaats Buinerveen, maar wel in de provincie Drenthe.
Nieuwe Es 15, 9418 PR Wijster (Drenthe)
Tel: 06 - 12 42 42 81, Fax: -, KvK: 01138060
Christelijk gastouderbureau in midden en west Drenthe
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › CGOB De Herberg Midden Drenthe

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy