U bent nu hier: Home » Groningen » Zuidhorn

Kinderopvang Zuidhorn

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Zuidhorn. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Groningen, ga naar kinderopvang Groningen. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Trumpy Gastouderopvang

Waterkers 14, 9801 LT Zuidhorn (Groningen)
Tel: 0594-853977 of 088-7140118, Fax: -, KvK: 51836106
Ons gastouderbureau is er om u een zorgeloze ondersteuning te geven bij de
opvang van uw kinderen door gekwalificeerde gastouders. Wij hebben hierbij kwaliteit in een zeer hoog vaandel staan en proberen u dan ook optimaal te ondersteunen. Dit doen we door meer service te bieden en de papieren rompslomp geheel weg te nemen. U weet, met de online administratie, altijd en overal waar u aan toe bent. Trumpy Gastouderopvang heeft een jong en enthousiast team dat door heel Nederland gast-en vraagouders bezoekt. Ze ondersteunt en begeleidt u bij het aanvragen van kinderopvangtoeslag en alle bijbehorende zaken. Elke gastouder en elke vraagouder heeft zijn eigen consulent wat als erg positief wordt ervaren door zowel gast-en vraagouders.

Onze kernwaarden zijn dan ook:

Trumpy Gastouderopvang is samen zorgen voor kwaliteit;
Wij willen een goede en gedegen ondersteuning geven aan de gastouderopvang. Dit doen we met ons kwaliteitsplan en dit vindt u terug in het kwaliteitsboek.Wij zijn trots met het resultaat van de GGD inspecties. Wij voldoen aan alle 90 gestelde voorwaarden.

Trumpy Gastouderopvang is gemak;
De zorg over de administratie nemen wij voor u over. Middels onze partner de Gastoudercentrale hebben u en de opvangouder alle gegevens on-line. U heeft dus geen administratieve rompslomp!

Trumpy Gastouderopvang is maximaal voordeel;
Trumpy Gastouderopvang heeft een zeer voordelig bureautarief voor de totale dienstverlening. Wij rekenen geen inschrijfkosten of administratiekosten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Trumpy Gastouderopvang

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy