U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Budel » Klikkelstein Kinderopvang

Klikkelstein Kinderopvang

Grootschoterweg 10
6021 KC Budel (Noord-Brabant)
Tel: +31495496391
Fax: -
KvK: 17160815
Afbeelding › Klikkelstein Kinderopvang "De Gaafste Kinderopvang van de regio Cranendonck"
Klikkelstein kan bogen op ervaring in kinderopvang sinds 1991 en is al jaren een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar zij met plezier naar toe gaan. Onze accommodatie is geheel op kinderen afgestemd en biedt, mede door het gevarieerde aanbod van activiteiten, tal van mogelijkheden die nodig zijn voor welbevinden en zelfstandigheid van uw kind. De individuele behoefte van het kind staat centraal waardoor wij een aanvulling zijn op de thuissituatie.

Het initiatief voor perfect eigentijdse kinderopvang is door Klikkelstein Kinderopvang gerealiseerd in het nieuwe gebouw. Over de nieuwbouw van Klikkelstein Kinderopvang is heel goed nagedacht. Niet alleen over de indeling en de aanpak maar ook over de ligging. Beter dan vlak naast het sportpark en in het nieuw sportcomplex kun je namelijk met kinderopvang niet zitten.

We hebben een uitgebreid aanbod aan sport: tennissen, turnen -en dus ook jazzballet- volleybal, zwemmen en zwemles. Vooral dat laatste weten ouders te waarderen. Daarnaast hebben de kinderen toegang tot een enorme speelweide waar zij tal van leuke buitenactiviteiten kunnen ontplooien. En dan is er nog die ene deur die rechtstreeks toegang geeft naar de spiksplinternieuwe sporthal. Ook daar maakt Klikkelstein Kinderopvang gebruik van en niet alleen voor de kinderen van de BSO ook voor de kinderen uit de dagopvang is deze zaal beschikbaar.

We hebben maar liefst twee medewerkers met een sportopleiding, die een programma hebben opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs in Cranendonck. Verschillende medewerk(st)ers van Klikkelstein Kinderopvang hebben de cursus "Beweegkriebels" gevolgd om kinderen beter te kunnen begeleiden bij de uitvoering van spel- en bewegingsactiviteiten. Klikkelstein Kinderopvang kan daarnaast dankzij de sporthal Zuiderpoort gebruik maken van de sportvoorzieningen en activiteiten die door de verenigingen en het VTBC van Cranendonck dar aangeboden worden.

Kwaliteit van onze kinderopvang
Ieder kind heeft de natuurlijke behoefte om zich te ontwikkelen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. De opvoeding is hierbij een belangrijk begeleidingsproces waarbij als basis een sfeer van veiligheid en vertrouwen noodzakelijk is. Klikkelstein streeft, in samenwerking met de ouders, naar een
vertrouwensband met het kind om van daaruit een essentiële bijdrage te leveren aan de opvoeding. In ons pedagogisch beleidsplan, wat voor een ieder ter inzage ligt, hebben wij onze visie op de ontwikkeling en de opvoeding van het kind beschreven. Alle groepen staan onder leiding van groepsleid(st)ers
die pedagogisch geschoold zijn en die regelmatig worden bijgeschoold.

Heeft u interesse?
Ouders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Klikkelstein te bieden heeft kunnen contact met ons opnemen. Wij nodigen u dan uit voor een gesprek waarbij er alle gelegenheid is om uw persoonlijke wensen te bespreken. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om daadwerkelijk te ervaren hoe er in de groepen met kinderen gewerkt wordt zodat u zich een goed beeld kunt vormen van onze werkwijze.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Introductie video onbekend
Werkgebied onbekend
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy