U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Zaandam

Kinderopvang Zaandam

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Zaandam. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Noord-Holland, ga naar kinderopvang Noord-Holland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Mini's kinderdagpaleis

Sparrestraat 45, 1505 AK Zaandam (Noord-Holland)
Tel: 0756145025, Fax: 0756145034, KvK: -
Mini's KinderdagPaleis is een particulier kinderdagverblijf voor
kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Wij nemen de zorg van uw kind op ons in een gezellige huiselijke sfeer.
Bovendien is Mini's KinderdagPaleis op een wel heel speciale manier ingericht, namelijk in de stijl van een heus paleis.

Ons motto luidt niet voor niets: Kind is Koning!

Mini's is in 2002 opgericht, door Wendy Boorsma - van Neck en Alice van Neck. Op 15 April 2002 opende wij onze eerste deuren in een prachtig voor kinderopvang ontwikkeld pand te Zaandam. Vervolgens is er een tweede locatie geopend in Monnickendam in April 2008.

Wij stimuleren de ontwikkeling die een kind in zijn jonge levensfase doormaakt. Naast geborgenheid en verzorging leggen wij het accent op spel, fantasie en expressie. De verzorging "ten Paleizen"kun je als compleet en royaal omschrijven.

Ons KinderdagPaleis is verdeeld in twee groepen: een baby- en een peutergroep.
In elk van de twee groepen is een groot assortiment aan speelattributen aanwezig die volledig afgestemd zijn op de leeftijd van uw kind. Ook wordt er gezorgd voor zowel warme als koude maaltijden en flesvoeding.Iedere dag wordt er voor de prinsen en prinsessen een verse warme maaltijd bereid. De maaltijd bestaat uit groente, aardappels en macaroni. Uiteraard serveren wij iedere dag een ander menu. En natuurlijk hebben we altijd voldoende luiers in ons paleis op voorraad. Dit alles is bij de prijs inbegrepen.

U hoeft dus helemaal niets mee te nemen als u de kleine brengt. De kinderen krijgen elke dag de gelegenheid om te spelen en te leren. Als het even lekker weer is, kunnen ze dat in onze vorstelijke tuin. Uiteraard beschikken wij over voldoende comfortabele bedjes om daarna lekker uit te rusten.

Mini's Kinderdagpaleis is een geregistreerd Kinderdagpaleis, en wordt ieder jaar gecontroleerd door de inspectie van GGD en Brandweer. We voldoen aan alle normen om een veilige omgeving voor de kinderen te kunnen waarborgen. Mini's werkt met een enthousiast gediplomeerd team, en maakt geen gebruik van uitzendkrachten e.d. U ziet bij ons alleen de vaste vertrouwde gezichten!
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mini's kinderdagpaleis

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy