U bent nu hier: Home » Overijssel

Kinderopvang Overijssel (2)

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Overijssel. Voor een overzicht van kinderdagverblijven per plaats in de provincie Overijssel, ga naar kinderdagverblijven Overijssel. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

«« « 1 2 3 » »»

Stichting Welluswijs (diverse vestigingen in gem Hardenberg)

Blanckvoortallee 6, 7773 AH Hardenberg (Overijssel)
Tel: 0523-712272, Fax: -, KvK: 55505651
Stichting Welluswijs biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4
jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar), gastouderopvang (0-13 jaar) en 100% flexopvang aan in de regio Hardenberg.

O.a. in de plaatsen Hardenberg, Dedemsvaart, Slagharen, Balkbrug, Kloosterhaar,Mariënberg, Lutten, Lemelerveld.

Stichting Welluswijs is een organisatie die zich inzet voor het welzijn en opvang van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.

Dit gebeurt door te werken aan gerichte ontwikkelingsstimulering in een doorgaande ontwikkellijn met het onderwijs en andere (zorg)partijen rond het jonge kind. We bieden kwalitatief inhoudelijk opvang met professionele pedagogisch medewerksters waarbij het kind centraal staat. Er is steeds aandacht en zorg voor de kwaliteit van de pedagogisch en didactische dienstverlening; kinderen een uitdagende leeromgeving bieden en de ontwikkeling van de kinderen stimuleren en deskundig volgen, is een proces wat continu in beweging is. Even belangrijk is het om de veiligheid, waardering en ontwikkeling van kinderen en medewerkers te waarborgen.
We zijn een integraal kindcentrum, ikc, en we werken samen met het onderwijs.

De opvang moet natuurlijk leuk zijn voor het kind en als ouder wil je je kind met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen op het moment dat je zelf werkt. De kinderen krijgen volop individuele aandacht, begeleiding en verzorging.

Het pedagogisch beleidsplan omvat de visie en het kader waarbinnen de Stichting werkt. Per locatie is een pedagogisch werkplan uitgeschreven, een implementatie van het pedagogisch beleidsplan op locatieniveau. Het pedagogisch werkplan wordt structureel geïmplementeerd in de organisatie.

De Stichting is aangesloten bij de brancheorganisatie Maatschappelijk Ondernemers Groep (MO-groep). De MO-groep heeft in overleg met alle betrokken partijen de verantwoordelijkheid op zich genomen om de in de Wet Kinderopvang 2005 omschreven kwaliteit te waarborgen. Een inspecteur van de GGD toetst jaarlijks de kwaliteit van de geboden opvang.

Welluswijs: Wijs in Opvang
dagopvang 0-4 jaar, peuterspeelzaal 2-4 jaar, buitenschoolse opvang 4-13
jaar, gastouderopvang 0-13 jaar, 100% flexopvang
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Stichting Welluswijs (diverse vestigingen in gem Hardenberg)

Stichting Welluswijs, peuterspeelzaal Elzenhofje

Wicher Hentostraat 17, 7692 AL Marienberg (Overijssel)
Tel: 0523-760660, Fax: -, KvK: -
Stichting Welluswijs biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4
jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar), gastouderopvang (0-13 jaar) aan in de regio Hardenberg. O.a. in de plaatsen Hardenberg, Dedemsvaart, Kloosterhaar, Bergentheim, Slagharen, Schuinesloot, Gramsbergen, Lutten, Mariënberg, Balkbrug.

Dit wordt veelal vormgegeven in kindcentra. Een kindcentrum is een locatie waar dagopvang, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang en gastouderopvang onder een dak aangeboden wordt. We bieden een compleet aanbod, flexibel en met behoud van het inhoudelijke programma.

Voor de uitvoer van de verschillende opvangvormen maakt Stichting Welluswijs gebruik van de diensten van Stichting ProKind Kinderopvang, Stichting Peuterspeelzalen Hardenberg e.o., Stichting Peuterspeelzalen Avereest en Gastouderbureau Vechtdal.
Diensten: peuterspeelzaal 2-4 jaar
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stichting Welluswijs, peuterspeelzaal Elzenhofje

Gastouderbureau Krokodilletje

Solingenstraat, 7421 ZS Deventer (Overijssel)
Tel: 0840471009, Fax: -, KvK: 52129144
Gastouderbureau Krokodilletje is een professioneel gastouderbureau met
landelijke dekking. Onze consulenten zitten verspreidt over alle regio’s van Nederland. Dit maakt goede bereikbaarheid, korte lijnen, een vast contactpersoon in de vorm van een bemiddelingsmedewerker en persoonlijke betrokkenheid mogelijk. Krokodilletje staat voor hoge kwaliteit, persoonlijke bemiddeling, voordelige tarieven en betrouwbaarheid. De fanatieke gastouders waarmee Krokodilletje werkt zijn allen zorgzaam, liefdevol en zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegd. Krokodilletje zorgt voor een intensieve begeleiding en ondersteuning van de gastouders om kwaliteit te waarborgen. Krokodilletje draagt tevens de zorg voor hygiëne, veiligheid, kwaliteit op de opvanglocatie. Krokodilletje houdt hierop op toezicht door de opvanglocaties periodiek van een uitvoerige controles te voorzien.
Gastouderopvang, Kinderopvang, Voordelige tarieven, Landelijke dekking,
Professionele begeleiding, LRKP geregistreerde gastouders, Uitgebreide opvangmarkt, Korte lijnen, Goede bereikbaarheid, Duidelijke en transparante werkwijze
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderbureau Krokodilletje

Kinderopvang Mars

Van Hallware 32, 8014 RS Zwolle (Overijssel)
Tel: 0614360194, Fax: -, KvK: -
kinderopvang Mars


We zijn een kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer in Zwolle-zuid.
Neem een kijkje op onze website (www.kinderopvangmars.nl) en proef de sfeer.
Kunnen we iets voor u betekenen dan horen we het graag.

Vriendelijke groet,
Gastouder Yvonne Mars.
Diensten: Pedagogisch opgeleid
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Kinderopvang Mars

Gastouderopvang Poeh Poeh

Kamille 5, 7443 ET Nijverdal (Overijssel)
Tel: 0548850571, Fax: -, KvK: -
Kinderopvang Poeh-Poeh is een kleinschalige vorm van gastouderopvang aan
huis. Gevestigd te Nijverdal, in de woonwijk ''Kruidenwijk'' bied ik opvang met zorg en liefde met name aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Veilig Vertrouwd Flexibel

De 3 woorden waar Kinderopvang Poeh-Poeh voor staat. Kinderen worden hier in een veilige, vertrouwde huiselijke sfeer opgevangen als u heen werken gaat. Dit in een speciaal ingerichte omgeving waar uw kind zich kan ontwikkelen van baby tot basisschool kind. Uw kind krijgt alle aandacht die het nodig heeft om zijn of haar eigen ritme te laten volgen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderopvang Poeh Poeh

BSO De Groene Helden

Zandspeur 91, 9911 HG Nieuwleusen (Overijssel)
Tel: 0523-649030, Fax: -, KvK: 88224308
Zolang het weer het toelaat zijn De Groene Helden buiten te vinden. De
kinderen hebben veel energie die ze buiten kwijt kunnen, lekker rennen. De Groene Helden beschikken over een grote buitenruimte en bevat veel “natuurlijke” speelinstrumenten. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan, ze kunnen zich bezighouden met touw trekken, vlotten bouwen, de boomwortelberg beklimmen, slootje springen, hutten bouwen, de moestuin onderhouden, kastelen bouwen op ons zandstrand en nog vèèl meer. In de sloot diertjes vangen en op de natuurkaarten kijken wat het voor beestjes zijn. Vaak hebben de kinderen zelf ideeën voor activiteiten, de leidsters stimuleren deze initiatieven van de kinderen en doen gezellig mee. Ook bereiden de leidsters zelf activiteiten voor ( werken vaak met een thema) of bedenken activiteiten ter plekke aan de hand van de interesse van de kinderen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BSO De Groene Helden

Pinkeltje

Zandspeur 91, 7711 HG Nieuwleusen (Overijssel)
Tel: 0529-480090, Fax: -, KvK: 88224308
Kinderopvang Pinkeltje voor een gezonde en brede ontwikkeling in een groene
omgeving
Als we alle wetenschappelijke informatie in een werkwijze integreren komen we op onze huidige missie; het streven naar een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 12 jaar oud in een groene omgeving. We doen dit door middel van contact met de natuur (groene opvang), Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), de dagelijkse muziekactiviteit, het bevorderen van zelfredzaamheid, gezonde voeding en buiten slapen. Doordat onze opvang gekarakteriseerd wordt door deze kernactiviteiten, bieden wij opvang aan op een andere manier dan conventionele kinderdagverblijven. Wij gaan in het bieden van kwaliteit net een stukje verder.
Een natuurlijke omgeving heeft een vitaliserende en rustgevende werking op de mens en dit maakt het tot een ideale pedagogische omgeving voor opgroeiende kinderen. Doordat de kinderen kunnen ontdekken en zichzelf kunnen (leren) vermaken verwerven zij een onderzoekende houding, leren zij vertrouwen in zichzelf te krijgen en ontwikkelen ze hun creatieve vermogen. Op deze manier leren de kinderen in een natuurlijke omgeving hun eigen grenzen te bepalen en respect te krijgen voor de natuur en andere personen. Kinderen ervaren buitenspelen als ruimte om te bewegen. Tijdens het buitenspelen ervaren kinderen weer, natuur, licht, grond en ondergrond, waardoor spel en onderzoek verschilt met die van binnenspelen. Binnen en buiten spelen vraagt andere vaardigheden en biedt tevens andere mogelijkheden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Pinkeltje

CGB DeRots

Paardebloem 40, 8265 MP Kampen (Overijssel)
Tel: 06-20909401, Fax: -, KvK: 53361229
De Rots is een christelijk gastouderbureau dat werkzaam is in de regio
Kampen, Zwolle en Assen. De Rots creërt de mogelijkheid dat we kinderen kunnen onderbrengen in een christelijke en liefdevolle omgeving.
Christelijke opvang houdt in dat er aan de tafel met de kinderen zal worden gebeden, uit de (kinder)bijbel zal worden gelezen, christelijke kinderliedjes zullen worden gespeeld en gezongen, en er zal aandacht gegeven worden aan de christelijke feestdagen.
Dit uiteraard naast de reguliere verzorging van een gastouder, die overigens voldoet aan de strenge overheidseisen.

De Rots:
• Erkend en geregistreerd gastouderbureau voor kinderopvang
• Opvang in veilige, huiselijke en christelijke sfeer
• Zeer flexibel!
• Kind op de eerste plaats!
• Christelijke normen en waarden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › CGB DeRots

GOB KABOUTERS

David van Bourgondiestraat 52, 7415 XX Deventer (Overijssel)
Tel: 0655100972, Fax: -, KvK: 08182651
In 2008 hebben wij gastouderbureau Kabouters opgericht, een bureau dat
flexibele kinderopvang biedt voor kinderen van 0 tot 13 jaar in heel Nederland. Wij zoeken warme, betrouwbare gastouders waar een kind zich bij thuis voelt. Bij het aannemen van gastouders willen wij het gevoel hebben dat wij onze eigen kinderen met een gerust hart bij hen zouden achterlaten.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › GOB KABOUTERS

Gastouderbureau Happy

Kwartelstraat 8, 7523 ZT Enschede (Overijssel)
Tel: 0650987659 / 0650987681, Fax: -, KvK: 5117634
Gastouderbureau HAPPY is een kleinschalige organisatie waarbij
laagdrempeligheid en persoonlijk contact voorop staat.
Gastouderbureau HAPPY bemiddelt in kinderopvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Bij Gastouderbureau HAPPY krijgt u als ouder duidelijkheid, omdat u per gezin 35,00 euro begeleidingskosten betaald aan het gastouderbureau en geen verrassingen achteraf.

Bemiddeling binnen 3 maand verzekerd!
Als dit niet het geval is ontvangt u de inschrijfkosten á 20,00 euro retour.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderbureau Happy

«« « 1 2 3 » »»
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy