U bent nu hier: Home » Overijssel » Balkbrug

Kinderopvang Balkbrug

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Balkbrug. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Overijssel, ga naar kinderopvang Overijssel. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

De Groene Helden

Hoofdweg 15, 7707 RB Balkbrug (Overijssel)
Tel: 0523-649030, Fax: -, KvK: 05080493
Zolang het weer het toelaat zijn De Groene Helden buiten te vinden. De
kinderen hebben veel energie die ze buiten kwijt kunnen, lekker rennen. De Groene Helden beschikken over een grote buitenruimte en bevat veel “natuurlijke” speelinstrumenten. De kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan, ze kunnen zich bezighouden met touw trekken, vlotten bouwen, de boomwortelberg beklimmen, slootje springen, hutten bouwen, de moestuin onderhouden, kastelen bouwen op ons zandstrand en nog vèèl meer. In de sloot diertjes vangen en op de natuurkaarten kijken wat het voor beestjes zijn. Vaak hebben de kinderen zelf ideeën voor activiteiten, de leidsters stimuleren deze initiatieven van de kinderen en doen gezellig mee. Ook bereiden de leidsters zelf activiteiten voor ( werken vaak met een thema) of bedenken activiteiten ter plekke aan de hand van de interesse van de kinderen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Groene Helden

Stichting Welluswijs Kindcentrum Balkbrug

Van hemertstraat 16, 7707 BT Balkbrug (Overijssel)
Tel: 0523-712203, Fax: -, KvK: -
Kindcentrum Balkbrug bestaat uit twee vestigingen: Aan de Van Hemerststraat
en Omloop.

Stichting Welluswijs biedt dagopvang (0-4 jaar), peuterspeelzaal (2-4 jaar), buitenschoolse opvang (4-13 jaar), gastouderopvang (0-13 jaar) en 100% flexopvang aan in de regio Hardenberg.

O.a. in de plaatsen Hardenberg, Dedemsvaart,Slagharen, Balkbrug, Kloosterhaar, Bergentheim, Mariënberg, Lutten en Vinkenbuurt.

Stichting Welluswijs is een organisatie die zich inzet voor het welzijn en opvang van kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar.

Dit gebeurt door te werken aan gerichte ontwikkelingsstimulering in een doorgaande ontwikkellijn met het onderwijs en andere (zorg)partijen rond het jonge kind. We bieden kwalitatief inhoudelijk opvang met professionele pedagogisch medewerksters waarbij het kind centraal staat. Er is steeds aandacht en zorg voor de kwaliteit van de pedagogisch en didactische dienstverlening; kinderen een uitdagende leeromgeving bieden en de ontwikkeling van de kinderen stimuleren en deskundig volgen, is een proces wat continu in beweging is. Even belangrijk is het om de veiligheid, waardering en ontwikkeling van kinderen en medewerkers te waarborgen.

De opvang moet natuurlijk leuk zijn voor het kind en als ouder wil je je kind met een gerust hart naar de opvang kunnen brengen op het moment dat je zelf werkt. De kinderen krijgen volop individuele aandacht, begeleiding en verzorging.

Het pedagogisch beleidsplan omvat de visie en het kader waarbinnen de Stichting werkt. Per locatie is een pedagogisch werkplan uitgeschreven, een implementatie van het pedagogisch beleidsplan op locatieniveau. Het pedagogisch werkplan wordt structureel geïmplementeerd in de organisatie.

De Stichting is aangesloten bij de brancheorganisatie Maatschappelijk Ondernemers Groep (MO-groep). De MO-groep heeft in overleg met alle betrokken partijen de verantwoordelijkheid op zich genomen om de in de Wet Kinderopvang 2005 omschreven kwaliteit te waarborgen. Een inspecteur van de GGD toetst jaarlijks de kwaliteit van de geboden opvang.

Welluswijs: Wijs in Opvang
dagopvang 0-4 jaar, peuterspeelzaal 2-4 jaar, buitenschoolse opvang 4-13
jaar, gastouderopvang 0-13 jaar, 100 % flexopvang
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Sociale media:
Afbeelding › Stichting Welluswijs Kindcentrum Balkbrug

Kinderopvang Pinkeltje

Hoofdweg 15, 7707 RB Balkbrug (Overijssel)
Tel: 0523-649030, Fax: -, KvK: 05080493
Kinderopvang Pinkeltje voor een gezonde en brede ontwikkeling in een groene
omgeving
Als we alle wetenschappelijke informatie in een werkwijze integreren komen we op onze huidige missie; het streven naar een brede en gezonde ontwikkeling van kinderen tussen 0 en 12 jaar oud in een groene omgeving. We doen dit door middel van contact met de natuur (groene opvang), Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), de dagelijkse muziekactiviteit, het bevorderen van zelfredzaamheid, gezonde voeding en buiten slapen. Doordat onze opvang gekarakteriseerd wordt door deze kernactiviteiten, bieden wij opvang aan op een andere manier dan conventionele kinderdagverblijven. Wij gaan in het bieden van kwaliteit net een stukje verder.
Een natuurlijke omgeving heeft een vitaliserende en rustgevende werking op de mens en dit maakt het tot een ideale pedagogische omgeving voor opgroeiende kinderen. Doordat de kinderen kunnen ontdekken en zichzelf kunnen (leren) vermaken verwerven zij een onderzoekende houding, leren zij vertrouwen in zichzelf te krijgen en ontwikkelen ze hun creatieve vermogen. Op deze manier leren de kinderen in een natuurlijke omgeving hun eigen grenzen te bepalen en respect te krijgen voor de natuur en andere personen. Kinderen ervaren buitenspelen als ruimte om te bewegen. Tijdens het buitenspelen ervaren kinderen weer, natuur, licht, grond en ondergrond, waardoor spel en onderzoek verschilt met die van binnenspelen. Binnen en buiten spelen vraagt andere vaardigheden en biedt tevens andere mogelijkheden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderopvang Pinkeltje

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy