U bent nu hier: Home » Utrecht » Utrecht

Kinderopvang Utrecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Utrecht. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Utrecht, ga naar kinderopvang Utrecht. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Mijnzonnetje

Knopstraat 2, 3551 ET Utrecht (Utrecht)
Tel: 030- 2448360 / 06-39639557, Fax: -, KvK: 51479362
het bieden van kinderopvang voor baby's en kinderen tussen 0 en 4
jaar.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Mijnzonnetje

De Vrije Vogels - Kinderdagverblijf - locatie Laan van Chartroise

Laan van Chartroise 166, 3552 EZ Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-6047599, Fax: -, KvK: -
www.devrijevogels.nl


Het kinderdagverblijf biedt dagopvang aan kinderen van 8 weken tot 4 jaar. Om uw kind de beste zorg te geven doen wij er alles aan om de omgeving zo goed mogelijk af te stemmen op de ontwikkelingsfase en leeftijd van het kind. Dit is onder andere terug te zien in de inrichting van de groepen. De afwisselende speelhoeken, diversiteit aan spelmaterialen en leuke activiteiten zorgen altijd voor een afwisselende dag bij Kinderopvang De Vrije Vogels. De dagelijkse activiteiten zorgen ervoor dat de kinderen worden gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling en leren respectvol met anderen om te gaan. Naast de gezamenlijke activiteiten zorgen onze medewerkers altijd voor persoonlijke aandacht voor uw kind. Tijdens de opvang wordt tevens gezorgd voor luiers, drinken en eten (fruit, broodmaaltijd en tussendoortjes).

De opvang beschikt zowel over horizontale als verticale groepen. De horizontale groepen bieden opvang aan kinderen in dezelfde leeftijd. De verticale groepen bieden opvang aan kinderen met verschillende leeftijden. Deze groepen bieden tevens de mogelijkheid om broertjes en zusjes bij elkaar te plaatsen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Vrije Vogels - Kinderdagverblijf - locatie Laan van Chartroise

De Boerderij

Enghlaan 6A, 3543 BD Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-677 60 64, Fax: -, KvK: -
Kinderdagverblijf 'De Boerderij' is een kleinschalige
kinderopvang in een natuurlijke omgeving. Onze buitenspeelruimte grenst aan 'De Buitenhof' een onderdeel van 'Het Lint'. Een mooie groene plek, midden tussen de wijken Terwijde, 't Zand, De Tol, en het 'oude' Vleuten. Wij zijn gevestigd in een oude boerderij, waarvan de stallen zijn omgebouwd tot groepsruimtes. Dus....zoekt u een plekje op een kinderdagverblijf in een mooie groene omgeving, waar de kinderen lekker buiten kunnen spelen, neem dan contact met ons op!

Anita Steenbakker.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › De Boerderij

Het Speeldorp Overvecht

Vader Rijndreef 84, 3561 XB Utrecht (Utrecht)
Tel: 0355882161, Fax: -, KvK: -
Het Speeldorp / Dikkie Dik in Overvecht ligt midden in een woonwijk. Het is
kleinschalig van opzet en ligt in een rustige omgeving. Aan de voorzijde is een kleine speelruimte en aan de achterzijde kunnen wij gebruik maken van de aangrenzende speelplaats.

Deze vestiging straalt eenvoud en aandacht uit. Niet alleen door de eenvoudige inrichting, maar ook door de kleinschaligheid van de locatie. Deze vestiging heeft twee verticale groepen, en een hecht team van begeleiders. Een aantal van hen is al sinds de oprichting in 2001 actief bij Het Speeldorp / Dikkie Dik.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Het Speeldorp Overvecht

Het Speeldorp Tuinwijk

B.F. Suermanstraat 21A, 3515 XK Utrecht (Utrecht)
Tel: 0355882161, Fax: -, KvK: -
Het Speeldorp / Dikkie Dik in Tuinwijk ligt op een verrassende plek midden
in een jaren ‘20 woonwijk, op loopafstand van winkels en het centrum van Utrecht. Deze vestiging is kleinschalig van opzet en ligt in een rustige omgeving. Er is een prachtige besloten buitenruimte.

Deze vestiging straalt geborgenheid en veiligheid uit. Niet alleen door de besloten ligging maar ook door de stabiliteit in de begeleiding. Onze leidsters vormen een hecht team en een aantal van hen is al sinds de oprichting in 2001 bij het Speeldorp / Dikkie Dik betrokken.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Het Speeldorp Tuinwijk

Het Speeldorp Terwijde

Musicallaan 94, 3543 BT Utrecht (Utrecht)
Tel: 0355882161, Fax: -, KvK: -
Het Speeldorp Utrecht Terwijde ligt in een nieuwe wijk op loopafstand van
station Terwijde. Het Speeldorp is ruim opgezet, omgeven door groen en het biedt uitdagende binnen- en buitenruimtes om te spelen. Ook deze vestiging heeft Lutje Potjes voor kinderen die buiten willen slapen.

Deze vestiging bestaat uit vijf verticale groepen en een peuterplusgroep. In de verticale groepen speelt uw kind samen met andere kinderen tussen de leeftijd van 3 maanden en 4 jaar oud. In de peuterplusgroep worden specifieke activiteiten aangeboden voor kinderen vanaf 3 jaar en 3 maanden.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Het Speeldorp Terwijde

Het Speeldorp Papendorp

Tirionlaan 1, 3528 BM Utrecht (Utrecht)
Tel: 0355882161, Fax: -, KvK: -
Het Speeldorp in Papendorp ligt naast de Prins Clausbrug en Kanaleneiland
in Utrecht. Deze vestiging biedt prachtige binnenruimtes, een ruime speelweide en Lutje Potjes voor onze kinderen, en een goede bereikbaarheid (A2 en A12) en ruime parkeergelegenheid voor de ouders.

De locatie bestaat uit vijf verticale groepen en twee babygroepen. In de verticale groepen spelen kinderen tot 4 jaar, in de babygroepen spelen kinderen tot 18 maanden. In de babygroepen kunnen baby's de wereld op hun eigen ritme verkennen. Daarna gaan ze over naar een verticale groep.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Het Speeldorp Papendorp

Ludens kinderopvang

Abstederdijk 303, 3582 BK Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2567070, Fax: 030-2567071, KvK: 30200981
Ludens is met ruim 50 locaties (kinderdagverblijven en buitenschoolse
opvang) de grootste zelfstandige kinderopvangorganisatie in de stad Utrecht. We werken samen met o.a. basisscholen, sportclubs en welzijnswerk. Ludens is 'kinderopvang in de buurt'.

Bij Ludens kijken we naar het kind dat voor ons staat. We zien kinderen als uniek, competent, krachtig en creatief: kinderen hebben van oorsprong al heel veel in huis. We gaan uit van wat een kind allemaal al is en kan, rijk aan mogelijkheden om zichzelf uit te drukken. Wij bieden de kinderen een omgeving om zelf, in hun eigen tempo, de wereld te ontdekken, hierover na te denken en zelf te komen tot oplossingen voor problemen die zich in hun wereld voordoen. Een veilige omgeving om in te experimenteren, te ervaren, te onderzoeken en te spelen. Een plek met veel positieve aandacht en met duidelijke grenzen. Een plek waarin kinderen met elkaar zijn, waarin ze leren om samen besluiten te nemen en respect te hebben voor iedereen die anders is. Een plek waar ze verantwoordelijkheid leren te nemen en zich verbonden voelen met elkaar. Met de Gordon-methode werken wij bij Ludens aan deze pedagogiek.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Ludens kinderopvang

Kinderdagverblijf Klokkie

Theo van Doesburgstraat 40, 3544 MH Utrecht (Utrecht)
Tel: -, Fax: -, KvK: 53149890
Kinderdagopvang (KDV) Klokkie biedt kinderopvang in Utrecht Leidsche Rijn
(Terwijde) aan kinderen tussen de 10 weken en 4 jaar oud. KDV Klokkie is het kinderdagverblijf van de toekomst. Wij lopen voorop met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van samenwerking met ouders, veiligheid van uw kind(eren) en pedagogisch beleid. Wij wachten niet op nieuwe regelgeving van de overheid, maar nemen zelf initiatieven om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

KDV Klokkie is de plek waar je kind mag zijn en tegelijkertijd je spelenderwijs zal ontwikkelen. Dit alles in een veilige leefomgeving met persoonlijk contact met behulp van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Om een goed pedagogisch klimaat te scheppen hebben we gekwalificeerd personeel in dienst dat ervoor zorgt, dat alle kinderen optimale ontwikkelingskansen krijgen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderdagverblijf Klokkie

Kinderopvang tamboerijn

Adriaen van Ostadelaan 110, 3583 AM Utrecht (Utrecht)
Tel: 030-2100410, Fax: -, KvK: 30261303
Website onbekend
Wij bieden in een huiselijke sfeer opvang aan maximaal 6 kinderen per dag.
Wij geven de kinderen een plek met veel individuele aandacht en met een goede afwisseling tussen rust en uitdaging. Veel muziek en dagelijks buiten spelen maken een dag op Tamboerijn een leuke ervaring voor uw kind. De activiteiten sluiten aan bij de belevenissen en ontwikkelingen van de kinderen.
Wij willen een groene onderneming zijn. Dat komt naar voren in de keuze van de producten die we gebruiken. We gebruiken groene stroom van uitsluitend windenergie en bieden alleen biologische voeding en eco-luiers.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderopvang tamboerijn

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy