U bent nu hier: Home » Zeeland

Kinderopvang Zeeland (10)

Kinderopvang-zoeken.nl bevat helaas nog geen kinderdagverblijven in Zeeland. Voer bovenaan deze pagina uw postcode in voor de dichtstbijzijnde kinderdagverblijven of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk. Hieronder worden nu overige resultaten getoond.

«« « 6 7 8 9 10

Kindercentrumoverhoven

Niet gevestigd in de provincie Zeeland.
Overhoven 123, 6136 EC Sittard (Limburg)
Tel: 0464522919 en 0638111994, Fax: -, KvK: 14078577
We vangen kinderen op in de leeftijd vanaf 6 weken tot 13 jaar.

Het is een kleinschalige opvang met veel aandacht voor de kinderen.
We hebben dagopvang voor baby's en speelopvang voor peuters, daarnaast in de middag buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar.
We zijn een professionele en erkende opvang en geregistreerd, dus ouders krijgen een tegemoetkoming via de belastingdienst. Veel buitenruimte en mooie speelplek voor de kinderen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kindercentrumoverhoven

Klikkelstein Kinderopvang

Niet gevestigd in de provincie Zeeland.
Grootschoterweg 10, 6021 KC Budel (Noord-Brabant)
Tel: +31495496391, Fax: -, KvK: 17160815
"De Gaafste Kinderopvang van de regio Cranendonck"

Klikkelstein kan bogen op ervaring in kinderopvang sinds 1991 en is al jaren een plek waar kinderen zich thuis voelen en waar zij met plezier naar toe gaan. Onze accommodatie is geheel op kinderen afgestemd en biedt, mede door het gevarieerde aanbod van activiteiten, tal van mogelijkheden die nodig zijn voor welbevinden en zelfstandigheid van uw kind. De individuele behoefte van het kind staat centraal waardoor wij een aanvulling zijn op de thuissituatie.

Het initiatief voor perfect eigentijdse kinderopvang is door Klikkelstein Kinderopvang gerealiseerd in het nieuwe gebouw. Over de nieuwbouw van Klikkelstein Kinderopvang is heel goed nagedacht. Niet alleen over de indeling en de aanpak maar ook over de ligging. Beter dan vlak naast het sportpark en in het nieuw sportcomplex kun je namelijk met kinderopvang niet zitten.

We hebben een uitgebreid aanbod aan sport: tennissen, turnen -en dus ook jazzballet- volleybal, zwemmen en zwemles. Vooral dat laatste weten ouders te waarderen. Daarnaast hebben de kinderen toegang tot een enorme speelweide waar zij tal van leuke buitenactiviteiten kunnen ontplooien. En dan is er nog die ene deur die rechtstreeks toegang geeft naar de spiksplinternieuwe sporthal. Ook daar maakt Klikkelstein Kinderopvang gebruik van en niet alleen voor de kinderen van de BSO ook voor de kinderen uit de dagopvang is deze zaal beschikbaar.

We hebben maar liefst twee medewerkers met een sportopleiding, die een programma hebben opgezet in lijn met het bewegingsonderwijs in Cranendonck. Verschillende medewerk(st)ers van Klikkelstein Kinderopvang hebben de cursus "Beweegkriebels" gevolgd om kinderen beter te kunnen begeleiden bij de uitvoering van spel- en bewegingsactiviteiten. Klikkelstein Kinderopvang kan daarnaast dankzij de sporthal Zuiderpoort gebruik maken van de sportvoorzieningen en activiteiten die door de verenigingen en het VTBC van Cranendonck dar aangeboden worden.

Kwaliteit van onze kinderopvang
Ieder kind heeft de natuurlijke behoefte om zich te ontwikkelen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. De opvoeding is hierbij een belangrijk begeleidingsproces waarbij als basis een sfeer van veiligheid en vertrouwen noodzakelijk is. Klikkelstein streeft, in samenwerking met de ouders, naar een
vertrouwensband met het kind om van daaruit een essentiële bijdrage te leveren aan de opvoeding. In ons pedagogisch beleidsplan, wat voor een ieder ter inzage ligt, hebben wij onze visie op de ontwikkeling en de opvoeding van het kind beschreven. Alle groepen staan onder leiding van groepsleid(st)ers
die pedagogisch geschoold zijn en die regelmatig worden bijgeschoold.

Heeft u interesse?
Ouders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die Klikkelstein te bieden heeft kunnen contact met ons opnemen. Wij nodigen u dan uit voor een gesprek waarbij er alle gelegenheid is om uw persoonlijke wensen te bespreken. Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om daadwerkelijk te ervaren hoe er in de groepen met kinderen gewerkt wordt zodat u zich een goed beeld kunt vormen van onze werkwijze.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Klikkelstein Kinderopvang

BSO BORUS Uithoorn De Petteflet

Niet gevestigd in de provincie Zeeland.
Eendracht 8, 1423 DZ Uithoorn (Noord-Holland)
Tel: 0297-522182, Fax: 0297-540464, KvK: Amsterdam 33294826
BORUS Kinderopvang heeft 8 vestigingen in Groot Amsterdam. Wij bieden
Voorschoolse opvang, hele en halve dagopvang en Naschoolse opvang. Uw kind voelt zich hier geborgen en veilig en kan zich ontwikkelen in een stabiel, pedagogisch klimaat. Voor de kleinsten van 0-4 jaar heerst er rust, reinheid en regelmaat en toch ook uitdagingen om zich te ontwikkelen door kindvolgend te werken. Voor de grotere kinderen van 4-12 jaar in de Naschoolse opvang worden er thematisch en kindvolgend actieve programma’s aangeboden die de kinderen uitdagen om mee aan de slag te gaan. Onze vestigingen staan in Abcoude, De Hoef, Hoofddorp, Lisserbroek, Nieuw-Vennep en op drie plaatsen in Uithoorn.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BSO BORUS Uithoorn De Petteflet

BORUS Abcoude

Niet gevestigd in de provincie Zeeland.
Leo Dongelmansstraat 13, 1391 EW Abcoude (Utrecht)
Tel: 0297-522182, Fax: 0297-540464, KvK: 33294823
BORUS Kinderopvang heeft 8 vestigingen in Groot Amsterdam. Wij bieden
Voorschoolse opvang, hele en halve dagopvang en Naschoolse opvang. Uw kind voelt zich hier geborgen en veilig en kan zich ontwikkelen in een stabiel, pedagogisch klimaat. Voor de kleinsten van 0-4 jaar heerst er rust, reinheid en regelmaat en toch ook uitdagingen om zich te ontwikkelen door kindvolgend te werken. Voor de grotere kinderen van 4-12 jaar in de Naschoolse opvang worden er thematisch en kindvolgend actieve programma’s aangeboden die de kinderen uitdagen om mee aan de slag te gaan.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › BORUS Abcoude

Kinderdagverblijf Gremlins

Niet gevestigd in de provincie Zeeland.
Kleine Belt 1, 2133 ML Hoofddorp (Noord-Holland)
Tel: 0235630770, Fax: IDEM, KvK: 821151423
Website onbekend
Kinderdagverblijf met verticale groepen
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderdagverblijf Gremlins

«« « 6 7 8 9 10
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy