U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Delft » Plukkebol Cornelis Musiusschool

Plukkebol Cornelis Musiusschool

Prins Mauritsstraat 37
2628 SR Delft (Zuid-Holland)
Tel: 015-2570604
Fax: -
KvK: 27330618
Afbeelding › Plukkebol Cornelis Musiusschool Plukkebol heeft vier kindercentra in Delft (Raamstraat 65, Van Embdenstraat 2, op het terrein van hockeyclub Hudito en in de Cornelis Musiusschool). Plukkebol biedt hele dagopvang voor kinderen van 2 maanden tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zoals we het voor onze eigen kinderen zouden willen hebben, is al ruim 30 jaar ons ideaal. Veel ruimte waar kinderen vol overgave kunnen spelen en plezier beleven. Samen met andere kinderen van dezelfde leeftijd in een groep en voor ieder kind aparte zorg en aandacht. Plukkebol is met haar werkwijze, kleurstelling en inrichting, kinderopvang die kinderen aanspreekt en goeddoet. Dagelijks zijn er ruim 200 kinderen aan onze zorg toevertrouwd.

Plukkebol is 31 augustus 2020 gestart met bso in de Cornelis Musiusschool aan de Nassaulaan.
De school is gevestigd in het in 2020 geheel gerenoveerd monumentaal schoolgebouw dat dateert uit 1924. Het hart van de school wordt gevormd door een grote glazen kas waar planten groeien en waar de twee klassieke vleugels van de school en het groene schoolplein samenkomen.

De bso is ruim opgezet en heeft een eigen ruimte met grote hoge ramen. De ruimte is met aandacht en zorg ingericht zodat kinderen zich thuis voelen. Aan de boomstamtafel kunnen kinderen samen eten of een spelletje doen. Er is veel houten speelgoed en ander boeiend speelmateriaal zoals Kapla, een ridderkasteel en een poppenhuis. Aangrenzend is er een aparte ruimte met een kinderkeuken waar wij kookactiviteiten organiseren voor de kids. Het gebouw heeft nog vele andere aantrekkelijke ruimtes die de bso gebruiken kan. Er is een theater, een gymlokaal en in het hart van het gebouw de grote glazen kas. Deze kas kan geopend worden zodat deze één ruimte vormt met het groene speelplein. Activiteiten onder de kap van de kas maken dat je ook met een flinke regenbui lekker buiten kunt spelen.

Duurzaamheid is ongelofelijk belangrijk voor de toekomst voor onze kinderen. Wij wekken onze eigen energie op met honderden zonnecellen. Warmte en kou slaan wij op in putten onder het schoolplein. Zo verwarmen we in de winter het gebouw met de warmte uit de zomer. In de zomer geeft de kou uit de winter verkoeling. De technieken die gebruikt worden zijn ook zichtbaar voor de kinderen en af te lezen van schermen. Zo kunnen wij laten zien hoeveel energie wij opwekken. Natuur, duurzaamheid en groen zijn ook onderdeel van de activiteiten die wij met de kinderen doen. Zo zijn er moestuinen en is er speelnatuur op het groene schoolplein dat nog verder vergroend zal worden.

Wij zij trotse partner van de Cornelis Musiusschool. Vijf jaar van voorbereiding gingen aan onze samenwerking vooraf. Uitgangspunt is de hoge kwaliteit die ouders, die al gebruik maken van Plukkebol gewend zijn, voort te zetten op school en in alles rekening te houden met jou als werkende ouder. Je mag als ouder helpen bij activiteiten van de school, maar niets is verplicht. Alle ouders zijn ons even veel waard. Wij snappen dat het leven als werkende ouder druk kan zijn en je graag genoeg tijd wil over wilt houden voor dingen die er voor jou echt toe doen. De kleinschalige opzet maakt dat er extra veel aandacht en tijd is.
Diensten: kinderopvang, buitenschoolse opvang
Openingstijden:
Maandag: 14:00 - 18:30
Dinsdag: 14:00 - 18:30
Woensdag: 14:00 - 18:30
Donderdag: 14:00 - 18:30
Vrijdag: 14:00 - 18:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is Plukkebol geopend van 07:30-18:30 uur Plukkebol is gesloten op - alle officiële feestdagen - de vrijdag na Hemelvaartsdag - 5 mei eenmaal per 5 jaren (2025, 2030 etcetera) - tussen Kerst en Oud & Nieuw

Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy