U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Zuid Scharwoude

Kinderopvang Zuid Scharwoude

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Zuid Scharwoude. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Noord-Holland, ga naar kinderopvang Noord-Holland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Gastouderopvang De Blije Bij

Korteweide, 1722 VJ Zuid Scharwoude (Noord-Holland)
Tel: 0623180001, Fax: -, KvK: 37162479
Website onbekend
Kleinschalige kinderopvang op maat.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Gastouderopvang De Blije Bij

Zowiezo Kinderopvang Zuid-Scharwoude

Korteweide 220, 1722 VL Zuid Scharwoude (Noord-Holland)
Tel: 0229-574885, Fax: -, KvK: -
Website onbekend
ZoWieZo Kinderdagverblijf draagt zorg voor verantwoorde kinderopvang voor
kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aan de opvang van uw kind(eren) worden hoge eisen gesteld. De opvang wordt uitgevoerd door professionele leiding en wordt aangeboden in verticaal groepsverband.

ZoWieZo Kinderdagverblijf staat voor het bieden van veiligheid, geborgenheid en gezelligheid. Belangrijk hierbij is de gecreëerde huiselijke omgeving dat samen met de zorg en aandacht van de groepsleiding het thuisgevoel versterkt. In de begeleiding van de kinderen en het aanbod aan activiteiten wordt telkens rekening gehouden met de ontwikkelingsfase en de behoefte van het individuele kind.

In onze ogen zijn kinderen groeiende, zich ontwikkelende en lerende individuen. Een belangrijk doel is om de kinderen te stimuleren zich op hun eigen wijze en in hun eigen tempo te ontwikkelen tot zelfstandige individuen vol zelfvertrouwen en eigenwaarde. Ieder kind is uniek. Wij willen daarom de eigenheid, het unieke van ieder kind, optimaal tot ontwikkeling laten komen en zorgen dat op die manier een gevoel van eigenwaarde wordt gecreëerd.

Wilt u meer informatie over kinderopvang in het kinderdagverblijf van ZoWieZo? Neem dan contact met ons op via t. 0229 - 574 885
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Zowiezo Kinderopvang Zuid-Scharwoude

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy