U bent nu hier: Home » Zuid-Holland » Barendrecht

Kinderopvang Barendrecht

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Barendrecht. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Zuid-Holland, ga naar kinderopvang Zuid-Holland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Gastouder Nathalie Barendrecht

Braamwede 45, 2993 TE Barendrecht (Zuid-Holland)
Tel: 0628060727, Fax: -, KvK: 59847131
Website onbekend
Mijn naam is Nathalie. Ik woon met mijn man en 2 kinderen (12 en 9 jaar) in
onze eengezinswoning met tuin. Wij hebben 2 katten en een paar guppy’s.

Sinds 2000 werk ik in de kinderopvang. In 1999 heb ik mijn diploma Sociaal Pedagogisch Werk behaald. Tot 2013 heb ik op verschillende kinderdagverblijven in Rotterdam, Rhoon en Barendrecht gewerkt op voornamelijk babygroepen. Per april 2013 ben ik gaan werken als LRKP geregistreerde gastouder.

Ik wil met mijn opgedane ervaring de positieve kanten van een kinderdagverblijf en een gastouder combineren. Dit betekent in de praktijk dat ik bezig ben met de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar door ze ontwikkelingsgericht speelgoed en activiteiten aan te bieden, wat ik een positieve kant vind van een kinderdagverblijf. Dit doe ik samen met Kiki de beer (zie tabblad VVE Kiki). Gastouder Nathalie Barendrecht staat voor kleinschalige, persoonlijke en huiselijke opvang, kinderen draaien mee in ons gezin. Er is ruimte om binnen en buiten te spelen. Er wordt veel geknutseld (als kinderen daar zin in hebben). Ik kijk naar wat de kinderen leuk vinden en pas mijn activiteiten en speelgoed daar op aan. Leuk om te zien dat hier de eerste kindervriendschappen ontstaan.

Bij mooi weer gaan we lekker naar buiten in de tuin of we gaan op pad met de bakfiets. We hebben diverse speeltoestellen en speelgoed zoals driewielers, glijbaan, step, speelhuisje en zandbak in onze kindvriendelijke tuin. Voor de allerkleinsten hebben we een gedeelte met kunstgras en veilige spiegels.

De opvang vind plaats in de wijk Meerwede-Noord van Barendrecht-Carnisselande.

Tot snel, Gastouder Nathalie Barendrecht
www.gastoudernathalie.nl
Diensten: kinderopvang, gastouderopvang, opvang van 0-4 jaar, kindercoach
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: gesloten
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

* haal- en brengtijden zijn in overleg

Sociale media:
Afbeelding › Gastouder Nathalie Barendrecht

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy