U bent nu hier: Home » Gelderland » Beuningen

Kinderopvang Beuningen

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Beuningen. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Gelderland, ga naar kinderopvang Gelderland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Kinderopvang de Cristallijn

Zonnebloemveld 8, 6641 TA Beuningen (Gelderland)
Tel: 02406778122 - 0620222877, Fax: -, KvK: 09165417
Kleinschalig sfeervol dagverblijf, wij hebben een geheel eigen visie waarin
wij ons laten inspireren door reggio emilia. Wij vinden dat kinderen de ruimte moeten krijgen om hun eigen ontwikkelingsweg te gaan, hiervoor is het noodzakelijk dat begeleiding afstand durft te nemen en het kind de ruimte te geeft. Wij hebben drie horizontale groepen, een baby-, dreumes- en een peutergroep. Dit omdat dit beter aansluit bij de behoeften van de kinderen. Wij bieden opvang met een hart voor kinderen en hun ouders.
Verder bieden bij biologische voeding, hebben wij een natuurbelevingstuin en maken wij gebruik van buiten slaaphuisjes. Wij hebben regelmatig een open dag, maar mocht je een keer eerder met ons kennis willen maken, dan kan dat altijd. Ga dan naar onze website voor verdere gegevens. www.cristallijn.com of tel 0620222877
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Kinderopvang de Cristallijn

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy