U bent nu hier: Home » Gelderland » Putten

Kinderopvang Putten

Hieronder vindt u een overzicht van alle kinderdagverblijven in Putten. Voor een overzicht van kinderdagverblijven in de provincie Gelderland, ga naar kinderopvang Gelderland. Of ga naar direct contact met kinderdagverblijven om via één e-mail in contact te komen met meerdere kinderdagverblijven tegelijk.

1

Chr. gastouderbureau Pompidoe

Bekestere 10, 3882 WB Putten (Gelderland)
Tel: 0341-356405 / 0611168929, Fax: -, KvK: -
Chr. Gastouderbureau Pompidoe


Chr. Gastouderbureau Pompidoe helpt om een verantwoorde keuze te maken bij de opvang van uw kind(eren). Wij zijn een relatief klein gastouderbureau. Hierdoor kunnen wij instaan voor de kwaliteit van de opvang en het persoonlijk contact met de ouders en de gastouders tegen een gunstig tarief.
Sinds 2008 is Pompidoe actief in het begeleiden en koppelen van vraagouders aan gastouders. Onze motivatie om met het gastouderbureau te starten was, dat we zelf ondervonden hoe moeilijk het kan zijn om vertrouwde en gekwalificeerde opvang in de omgeving te vinden die ook aansluit bij je eigen identiteit. Daarom willen wij hier graag aan bijdragen.
Tijdens het intakegesprek brengen we de wensen van de (gast)ouders zo goed mogelijk in kaart en zoeken vervolgens naar een geschikte combinatie. Ook werven wij actief om tegemoet te komen aan de wensen van de ouder of gastouder.
Wij zijn in grote lijnen werkzaam op de Veluwe tussen Nunspeet en Amersfoort, Barneveld en Apeldoorn. In overleg kan hiervan afgeweken worden.
De gemotiveerde en gekwalificeerde gastouders die via ons bemiddeld worden, voldoen aan de door de overheid gestelde eisen en staan geregistreerd in het landelijk register kinderopvang.
De bemiddeling door Chr. Gastouderbureau Pompidoe kort samengevat:

- Opvang met een eigen identiteit
- Betrouwbare en gekwalificeerde opvang.
- Betaalbare opvang; u betaalt alleen de opgepaste uren.
- Geen inschrijfgeld of kosten voor het tot stand brengen
van een koppeling.
- Actieve werving voor zowel ouders als gastouders.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Chr. gastouderbureau Pompidoe

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy